Shitet Vilë + Truall pranë Digës së Liqenit të Farkës,  Tiranë
  • 980 m2
  • 12
  • 8
  • 2

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 250m2, ndërtesë (vilë) 4 kate + bodrum me sipërfaqe 245m2 për kat dhe në vazhdim tokë are, me sipërfaqe 1,500 m2.

Liqeni i Farkës, Albania View Map