Hotel me sipërfaqe Trualli 418 m2 dhe Ndërtesë 4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2
 • Truall 418 m2 & Ndërtesë 4 Katëshe + 1 Kat nëntokë 874.4 m2
 • 8
 • 8
 • 0
280,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 418 m2 dhe ndërtesë  4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2 . Prona shtrihet në periferi të qytetit të Korçës, në zonën industriale të tij. Prona ndodhet në anën lindore të rrugës “Muzakajt...

Korçë, Albania View Map
Shitet Truall 1,730 m2 dhe Ndërtesë 3 katëshe me sipërfaqe 465 m2 , në Rr. “Teodor Keko”, Tiranë
 • Truall 1,730 m2 & Ndërtesë 3 Katëshe 465 m2
 • 0
 • 0
 • 0
700,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,730 m2 . Prona ndodhet 110 m në jug të “Sheshit Shqiponja”, në rrugën “Teodor Keko” (Unaza e Re). .   Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni. Share On : TwitterFacebookLinked In

Tirana, Albania View Map
SHITUR: Truall dhe Ndërtesë 2 kate 300 m2, buzë rrugës së Teleferikut, Tiranë
 • 300 m2
 • 7
 • 3
 • 0
130,000 

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2. Objekti ka dy kate dhe sipërfaqja totale e ndërtimit është 300 m2. Ndodhet në rrugën “Shefqet Kuka” dhe rreth 600 metra në jugperëndim të Teleferikut të Tiranës “Dajti ...

Rruga Shefqet Kuka, Tiranë, Albania View Map
Shitet Vilë Banimi me sipërfaqe 2,400 m2 Truall dhe 392 m2 Ndërtesë , Lagja “Bishanake”, Fier
 • 2,400 m2 Truall dhe 196 m2 Ndertese
 • 8
 • 4
 • 2
270,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Vile Banimi me sipërfaqe truall 2,400 m2 dhe ndertese 196 m2 në Lagja “Bishanake”, Fier.

Fier, Albania View Map
Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë
 • Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe ...

Delvinë District, Albania View Map
Shitet truall 470 m2 dhe magazinë 380 m2, Zona Industriale, Përmet
 • Truall 470 m2 & Ndërtesë 380 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 470 m2 dhe magazinë me sipërfaqe 380 m2, në qytetin e Përmetit, 500 metra larg qendrës së tij. Prona ndodhet në katin e parë të një objekti 2 – katësh në zonën industriale të qytetit. Ofrohet mundësi financimi...

Përmet, Albania View Map
Shitet Bar-Kafe 90 m2 dhe truall 1,176 m2, buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër
 • Tokë Arë 1,176 m2 & Tokë Truall 90 m2 & Ndërtesë 90 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 1,176 m2, nga të cilat tokë truall mbi të me sipërfaqe 90 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 90 m2 në Shtepëz, Gjirokastër. Ndërtesa është një godinë 1-katëshe me funksion si bar-kafe. Prona pozicionohet buzë rrugë...

Shtëpëz, Gjirokaster View Map
SHITUR – Truall 15,817 m2 dhe ndërtesë 3,750 m2, Ura Mbrostar, Fier
 • Truall 15,817 m2 & Ndërtesë 3,750 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 15,817 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 3,750 m2 me adresë në fshatin Mbrostar, Fier. Pronat ndodhen 1.7 km nga dalja e autostradës Fier-Lushnje. Ndërtesat janë me konstruksion metalik dhe një pjesë e tyre me beton. Prona ka...

Mbrostar, Albania View Map
Shitet truall 926 m2 dhe njësi 2-katëshe buzë rrugës Tiranë – Fushë Krujë
 • Truall 926 m2 & Ndërtesë 516 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe totale 926 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 516 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate me sipërfaqe 258 m2 secili. Prona ndodhet në anë të rrugës kombëtare Tiranë-Fushë-Krujë dhe 3.3 km larg nga qendra e Fushë- Kru...

Larushk, Albania View Map
Shitet truall 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2, Kavajë
 • Truall 7,780 m2 & Ndërtesë 1,842.2 m2
 • 0
 • 0
 • 0
500,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një truall me sipërfaqe 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2. Prona ndodhet në buzë të rrugës kombëtare Kavajë–Rrogozhinë. Brenda truallit janë 2 ndërtime të ish Fabrikës së Tullave. Prona ndodhet 2 km larg qendrës së qytetit të Kavajë...

Rruga Princat Topia, Kavajë, Albania View Map
Shitet truall 120 m2 dhe njësi 87 m2, Selitë, Tiranë
 • Truall 120 m2 & Ndërtesë 87 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 120 m2 dhe njësi me sipërfaqe 87 m2, në zonën e Selitës, Tiranë. Njësia prej 87 m2 është e përbërë nga një ambjent i hapur dhe një tualet. Prona ndodhet buzë rrugës “Gjin Gjergji”, 100 metra larg Universitetit ...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map
Shitet truall 1,073 m2 dhe 2 ndërtesa 652 m2, Pezë Helmes, Tiranë
 • Truall 1,073 m2 & Ndërtesë 334 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,073 m2 dhe dy ndërtesa me sipërfaqe në total 652 m2, të cilat ndodhet në Pezë-Helmes, Tiranë. Prona ndodhet 100 metra në lindje të rrugës Tiranë-Kavajë nga Ndroqi. Mbi truallin ndodhen dy objekte nga dy kate secili, ...

Peze Helmes, Albania View Map
Shitet truall 330 m2 dhe shtëpi private 75 m2, Përmet
 • Truall 330 m2 & Ndërtesë 75 m2
 • 2
 • 1
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 330 m2 dhe ndërtesë mbi të me sipërfaqe 75 m2 në Përmet, 500 metra larg qendrës së tij. Banesa është e përbërë nga dy dhoma gjumi, një kuzhinë, korridor dhe një tualet. Aksesi për në pronë realizohet nëpërmjet...

Përmet, Albania View Map
Shitet banesë private, truall 250 m2 dhe ndërtesë 70 m2, Patos, Fier
 • Arë 500 m2, & Truall 250 m2 & Ndërtesë 70 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje arë, truall dhe ndërtesë, në Patos-Fshat, Fier. Ara ka një sipërfaqe 500 m2 nga e cila trualli është 250 m2 dhe sipërfaqja e ndërtesës është 70 m2. Ndërtesa është shtëpi banimi. Prona ndodhet 5 km larg qendrës së qytetit të Patosit...

Ballsh, Albania View Map
Shitet truall 202 m2 dhe shtëpi private 46 m2, në Lagjen “1 Maj”, Fier
 • Shtëpi Private 46.2 m2 & Truall 202 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje shtëpi private me sipërfaqe 46 m2 dhe truall 202 m2 në Lagjen “1 Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 245 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli...

Rr Jani Bakalli, Fier, Albania View Map
 • 1
 • 2