Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë
  • Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe ...

Delvinë District, Albania View Map