SHITUR: Truall dhe Ndërtesë 2 kate 300 m2, buzë rrugës së Teleferikut, Tiranë
 • 300 m2
 • 7
 • 3
 • 0
130,000 

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2. Objekti ka dy kate dhe sipërfaqja totale e ndërtimit është 300 m2. Ndodhet në rrugën “Shefqet Kuka” dhe rreth 600 metra në jugperëndim të Teleferikut të Tiranës “Dajti ...

Rruga Shefqet Kuka, Tiranë, Albania View Map
Shitet truall 202 m2 dhe shtëpi private 46 m2, në Lagjen “1 Maj”, Fier
 • Shtëpi Private 46.2 m2 & Truall 202 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje shtëpi private me sipërfaqe 46 m2 dhe truall 202 m2 në Lagjen “1 Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 245 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli...

Rr Jani Bakalli, Fier, Albania View Map
Shitur – Truall 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, Lagjja “Kastrioti”, Fier
 • Truall 200 m2 & Ndërtesë 63.4 m2
 • 2
 • 1
 • 1
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, në lagjen “Kastrioti”, Fier. Ndërtesa është 1-katëshe dhe është e përbërë nga një kuzhine, korridor, sallon, ballkon, tualet dhe dhomë gjumi. Prona ndodhet 900 metra në perëndim të q...

Rruga Llukan Toska, Fier, Albania View Map
SHITUR – Truall 202 m2 dhe Banesë në Rr. Ali Demi, Tiranë
 • Truall 202 m2 & Ndërtesë 22 m2
 • 1
 • 0
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise e perbere nga Truall me sipërfaqe 202 m2 dhe Ndërtesë me sipërfaqe 22 m2 me adresë rruga ‘Ali Demi’ në Tiranë. Prona ndodhet pranë Fushës së Ali Demit, në një zonë me akses të dejtpërdrejt në rrugët kryesore t...

Rruga Has Mema, Tiranë, Albania View Map