SHITUR –  Truall 15,817 m2 dhe ndërtesë 3,750 m2, Ura Mbrostar, Fier
  • Truall 15,817 m2 & Ndërtesë 3,750 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 15,817 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 3,750 m2 me adresë në fshatin Mbrostar, Fier. Pronat ndodhen 1.7 km nga dalja e autostradës Fier-Lushnje. Ndërtesat janë me konstruksion metalik dhe një pjesë e tyre me beton. Prona ka...

Mbrostar, Albania View Map