Shitet truall 120 m2 dhe njësi 87 m2, Selitë, Tiranë
  • Truall 120 m2 & Ndërtesë 87 m2
  • 0
  • 1
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 120 m2 dhe njësi me sipërfaqe 87 m2, në zonën e Selitës, Tiranë. Njësia prej 87 m2 është e përbërë nga një ambjent i hapur dhe një tualet. Prona ndodhet buzë rrugës “Gjin Gjergji”, 100 metra larg Universitetit ...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map