Shitet Bar-Kafe 90 m2 dhe truall 1,176 m2, buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër
  • Tokë Arë 1,176 m2 & Tokë Truall 90 m2 & Ndërtesë 90 m2
  • 0
  • 1
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 1,176 m2, nga të cilat tokë truall mbi të me sipërfaqe 90 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 90 m2 në Shtepëz, Gjirokastër. Ndërtesa është një godinë 1-katëshe me funksion si bar-kafe. Prona pozicionohet buzë rrugë...

Shtëpëz, Gjirokaster View Map
Shitet truall 1,073 m2 dhe 2 ndërtesa 652 m2, Pezë Helmes, Tiranë
  • Truall 1,073 m2 & Ndërtesë 334 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,073 m2 dhe dy ndërtesa me sipërfaqe në total 652 m2, të cilat ndodhet në Pezë-Helmes, Tiranë. Prona ndodhet 100 metra në lindje të rrugës Tiranë-Kavajë nga Ndroqi. Mbi truallin ndodhen dy objekte nga dy kate secili, ...

Peze Helmes, Albania View Map