Shitet Truall 4,861 m2, në rrugë nacionale “Korçë-Maliq”
 • 4,861 m2
 • 0
 • 0
 • 0
120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Truall me sipërfaqe 4,861 m2, buzë rrugës nacionale “Korçë-Maliq”, 1.8 km në veri të Korçës. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushorë dhe ka një konfigurim drejtkëndorë. Trualli është i sistemuar, i niveluar, i mbushur m...

Korçë, Albania View Map
Shitet Truall 7,800 m2, në rrugën nacionale “Korçë-Maliq”
 • 7,800 m2
 • 0
 • 0
 • 0
195,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Truall me sipërfaqe 7,800 m2, buzë rrugës nacionale “Korçë-Maliq”, 1.8 km në veri të Korçës. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushorë dhe ka një konfigurim drejtkëndorë. Trualli  është i sistemuar, i niveluar, i mbushur...

Korçë, Albania View Map
Shitet tokë arë 13,500 m2 , Vishaj, Tiranë
 • Truall 8,500 m2 & Truall 5,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy toka arë të kthyera në truall 8,500 m2 dhe 5,000 m2 të cilat janë bashkuar si Pikë Inertesh të përpunimit të Betonit. Zona në të cilën ndodhet prona është 6.5 km në jug të Qendrës së Tiranës dhe në të djathtë të rrugës komb...

Vishaj, Albania View Map
Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë
 • Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe ...

Delvinë District, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’180m2, Vashtemi, Korçë
 • 3,180 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 3’180 m2. Toka ndodhet në fshatin Vashtemi të rrethit të Korçës. Në anën veriore, rreth 500 m larg ndodhet rruga Drithas – Rëmbec. Në anën lindore, rreth 100 metra larg ndodhet Ish Reparti Ushtarak i Lokaci...

Vashtëmi, Albania View Map
Shitet Truall 10’000 m2, Zhupan, Fier
 • 10,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje toke truall me sipërfaqe 10’000 m2 në Zhupan të Fierit. Prona ndodhet 310 metra larg rrugës nacionale Fier – Vlore. Trualli është 1.7 km larg qendrës së Fierit. Prona është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme industriale. Ofro...

Rr. Jakov Xoxa, Fier, Albania View Map
Tokë Arë 18’800 m2, Çlirim, Fier
 • 18,800 m2
 • 0
 • 0
 • 0
60,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall 18’800 m2 në Çlirim, Fier. Toka është hapësirë e lirë. Ajo ndodhet 12 km larg qendrës së qytetit të Fierit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën Fier – Seman. Prona është 1 km larg nga Fshati Seman. Ofrohet mundësi fina...

Clirim, Albania View Map
Shitet Truall 6’300 m2, Adë, Fier
 • 6,300 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë truall, në fshatin Ade të komunës Frakull të Fierit. Trualli ka një sipërfaqe 6’300 m2 dhe ndodhet në jug të stacionit të pompimit të Ujësjellësit të qytetit të Fierit dhe të rrugës nacionale Levan – Tepelenë. Ofrohet mund...

Adë, Fier View Map
Shitet Truall 3’174 m2, Patos, Fier
 • 3,174 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Truall 3,174 m2 në Patos, Fier. Prona është e rrethuar me një mur rrethues prej blloqesh betoni nga tre anë. Prona ndodhet 2.5 km larg qendrës së qytetit të Patosit, 350 metra larg nga kthesa e rrugës Fier – Berat, si dhe 250 metra larg ...

Patos, Albania View Map
Tokë Arë 10’200 m2, Portëz, Fier
 • 10,200 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 10’200 m2 në fshatin Portëz të Fierit. Prona ndodhet 2.4 km nga qendra e qytetit të Fierit dhe në anë të rrugës Naftëtarët e cila është pjesë e aksit nacional Fier – Patos. Ofrohen mundësi financi...

Portëz, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’000 m2, Portëz, Fier
 • 3,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 3’000 m2, e cila ndodhet në akses të drejtpërdrejt me rrugën Naftëtarët, pjesë e aksit nacional Fier–Patos. Prona ndodhet në Komunën Portëz 1 km larg qendrës së tij. Ndodhet 2.4 km në jug-lindje t...

Portëz, Albania View Map
Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë
 • 457 m2 & 520 m2
 • 0
 • 0
 • 0
47,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njëra me sip. 457 m2 dhe tjetra me sip. 520 m2. Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqezimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të autostradës Durrës – Kav...

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’093 m2, Picar, Tiranë
 • 3,093 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje 3 sipërfaqe toke me sipërfaqe totale 3’093 m2. Këto sipërfaqe toke ndodhen 850 metra nga autostrada Tiranë-Durrës, në kilometrin e 10-të saj, në zonen në Juglindore të City Park. Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pr...

Rruga Industriale, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 2’600 m2, Gjokaj, Tiranë
 • 2,600 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 2’600 m2 më adresë Gjokaj Tiranë. Prona ka një largësi 425 metra nga qendra tregëtare City Park. Prona ka formë trapezi dhe dimensionet janë afërsisht 25 metra x 112 metra. Aksesi per në pronë realizohet në ane...

Gjokaj, Albania View Map
SHITUR: Tokë 5’790 m2, Sauk, Tiranë
 • 5,790 m2
 • 0
 • 0
 • 0
460,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 5’790 m2 në Fshatin Sauk të Komunës Farkë. Prona është e pozicionuar 4 km larg qendrës së kryeqytetit dhe 700 metra larg nga Liqeni Artificial i Tiranës. Toka ndodhet 300 metra në veri të segmentit të Unazës së Mad...

Sauk 2, Albania View Map
 • 1
 • 2