Shitet Tokë Pemtore 7’600 m2, Petrelë, Tiranë
  • 7,600 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 7’600 m2, 980 metra në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunës Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme bujqësore dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë – Bërzhitë. Në ver...

Petrelë, Albania View Map