Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë
  • 457 m2 & 520 m2
  • 0
  • 0
  • 0
47,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njëra me sip. 457 m2 dhe tjetra me sip. 520 m2. Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqezimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të autostradës Durrës – Kav...

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania View Map