Shitur – Tokë dhe Ndërtese për shitje, buzë rrugës nacionale Lushnjë – Fier
 • Arë 13,630 m2 & Truall 1,755 m2 & Ndërtim 123 m2
 • 0
 • 0
 • 1
150,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje pronë të llojit “Arë” 13’630 m2, truall 1’755 m2 dhe ndërtim 123 m2, e cila ndodhet në juglindje të fshatit Gorre me një distancë prej 380 metra nga qendra e fshatit. Ajo ndodhet në anën perëndimore të rrugës nacionale Lushnj...

Gorre, Albania View Map
SHITUR – Pikë karburanti, Truall 1’272 m2 dhe Ndërtesë 1’026 m2
 • Truall 1,272 m2 & Ndërtesë 1,026 m2
 • 0
 • 1
 • 1
100,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te tipit te llojit pikë karburanti në fshatin Goranxi të Gjirokastrës. Prona ndodhet në anën perëndimore të autostradës Gjirokastër – Kakavijë  me akses të drejtpërdrejtë në të. Sipërfaqja e truallit ësh...

Goranxi, Albania View Map
Shitet Pikë karburanti, buzë rrugës nacionale Tiranë-Elbasan.
 • Tokë Arë 5,000 m2 & Truall 1,330 m2 & Ndërtesë 150 m2
 • 1
 • 2
 • 1
325,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 5’000 m2, truall 1’330 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2 (Pikë Karburanti) me adresë Dobresh, Tiranë. Prona ndodhet në rrugën e vjetër nacionale Tiranë- Elbasan rreth 10 km larg qytetit të Tiranës. Mbi ...

Dobresh, Albania View Map