SHITUR – Pikë karburanti, Truall 1’272 m2 dhe Ndërtesë 1’026 m2
  • Truall 1,272 m2 & Ndërtesë 1,026 m2
  • 0
  • 1
  • 1
100,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te tipit te llojit pikë karburanti në fshatin Goranxi të Gjirokastrës. Prona ndodhet në anën perëndimore të autostradës Gjirokastër – Kakavijë  me akses të drejtpërdrejtë në të. Sipërfaqja e truallit ësh...

Goranxi, Albania View Map