• 68.97 m2
 • 0
 • 1
 • 0
70,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 68.97 m2. Njësia ndodhet në katin përdhe të një godine 5 kate mbi tokë, rruga “Skënderbeu”, Sarandë. Prona pozicionohet në anën perëndimore të qytetit të Sarandës në largësi rreth 160 m në an...

Sarandë, Albania View Map
 • 20 m2
 • 0
 • 0
 • 0
24,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me  sipërfaqe 20 m2. Njësia ndodhet në katin e dytë, në ish-godinën e Fabrikës së Fermentimit, e cila është kthyer në qendër polifunksionale tregtare, administrative, etj (Flagship Center). Në anën veriore të pronës n...

Durrës, Albania View Map
Shitet Njësi Tregtare 134 m2, në Rr. Taulantia, Durrës
 • 134 m2
 • 0
 • 0
 • 0
195,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 134 m2. Njësia ndodhet në katin përdhe të një pallati 9-katësh. Prona ndodhet në adresën Rr. “Taulantia”, Pll. 9-katësh, njësia N-19, e cila ndodhet në pjesën Veri-Perëndimore të qëndrës së Durrësit,...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 100 m2, rruga “Shyqyri Ishmi”, Tiranë
 • 100 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 100 m2 në rrugën “Shyqyri Ishmi”, Tiranë. Prona ndodhet në një godine banimi me 9 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë. Eshtë e përbërë nga një ambient shërbimi dhe një tualet. Ndodhet rreth 50 metra larg nga Xhamia ...

Rruga Shyqyri Ishmi, Tirana, Albania View Map