Shitet Njësi Tregtare 134 m2, në Rr. Taulantia, Durrës
  • 134 m2
  • 0
  • 0
  • 0
195,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 134 m2. Njësia ndodhet në katin përdhe të një pallati 9-katësh. Prona ndodhet në adresën Rr. “Taulantia”, Pll. 9-katësh, njësia N-19, e cila ndodhet në pjesën Veri-Perëndimore të qëndrës së Durrësit,...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 100 m2, rruga “Shyqyri Ishmi”, Tiranë
  • 100 m2
  • 0
  • 1
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 100 m2 në rrugën “Shyqyri Ishmi”, Tiranë. Prona ndodhet në një godine banimi me 9 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë. Eshtë e përbërë nga një ambient shërbimi dhe një tualet. Ndodhet rreth 50 metra larg nga Xhamia ...

Rruga Shyqyri Ishmi, Tirana, Albania View Map