Shitet garazh 30 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
  • 30 m2
  • 0
  • 0
  • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje garazh me sipërfaqe 30 m2 në Lagjen 13, Apollonia – Plazh, Durrës. Garazhi ndodhet në katin nëntokë të një pallati 10-katësh. Pallati ndodhet 90 metra larg nga rruga Durrës – Plazh dhe rreth 1.6 km larg nga qendra e Durrësit dhe Stacion...

Rruga Rrota e Kuqe, Durrës, Albania View Map