SHITUR: Dyqan 81.5 m2, Fresku, Tirane
 • 81.5
 • 0
 • 1
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient shërbimi në zonën e Freskut, Tiranë me sipërfaqe 81.5 m2.

Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronës dhe ...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet – Njësi me sipërfaqe 34 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 34 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 34 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësitë ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronave dh...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
SHITUR – Dyqan 86 m2, pranë Bulevardit “18 Shtatori”, Gjirokastër.
 • 86 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 86 m2 e ndodhur pranë Bulevardit “18 Shtatori”, në Gjirokastër. Njësia është e organizuar si hapësirë e pandarë që i jep mundësinë të përshtatet për çdo lloj aktiviteti. Prona ndodhet rreth 200 metra nga B...

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Alba... View Map
Shitet njësi 605 m2, rruga Jakov Mile, Fier
 • 605 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Njësi 605 m2, në rrugën Jakov Mile në Fier. Prona ndodhet në katin e dytë nga toka e godinës së një pallati 11 katësh. Prona është e papërfunduar nga brenda dhe të jep mundësinë për ta përshtatur sipas kërkesave tuaja. Prona p...

Rruga Jakov Mile, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 119m2
 • 119 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 119 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 276m2
 • 276 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 276 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 42m2, Fier
 • 42 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 42 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit., në Fier. Prona pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit , si dhe 500 metra në ju...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet Njësi dhe Bodrum, 148 m2 secila, Pogradec
 • 148 m2 & 148 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një njësi dhe një bodrum të dyja pjesë e një godine të ndodhura në Pogradec. Njësia ka sip 148 m2, dhe bodrumi ka sip 148 m2 me një sipërfaqe totale prej 296 m2. Pronat ndodhen me adresë në Rrugën e Korçës, rreth 560 metra larg B...

Rruga Garik, Pogradec, Albania View Map
Shitet njësi 71 m2
 • 71 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitjeNjësi me sipërfaqe 71 m2 dhe ndodhet në rrugëne ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe ( 8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit 3.7 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durr...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Njësi 68m2
 • 68 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje njësi me sip. 68 m2. Njësia ndodhet në rrugën e ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe (8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit. Prona ndodhet 3.7 km në juglindje të qendrës së...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra në...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 33.8 m2
 • 33.8 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 33.8 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra n...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Dy njësi me Sip. Totale 106 m2
 • 52 m2 & 48 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje 2 njësi shërbimi në Kryemëdhenj të Komunës Golem të Kavajës. Njësitë kanë sipërfaqe 58 m2 dhe 48 m2 dhe kanë orientim veri lindje dhe veri perëndim. Pronat ndodhen në katin përdhes të një godine 5 katëshe, brenda një kompleksi...

Kryemëdhenj, Albania View Map
Shitet Njësi 54.3 m2, Hekurudha, Rruga Plazh – Durrës
 • 54.3 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 54.3 m2 me adresë lagjja 13, Hekurudha-Plazh, Durrës. Prona ndodhet në katin përdhes të pallatit 5 katesh e cila është e orientuar në anën veriore të rrugës Plazh – Durrës. Para pronës ndodhet një shesh n...

Rruga Albanopoli, Durrës, Albania View Map
 • 1
 • 2