SHITUR: Dyqan 81.5 m2, Fresku, Tirane
 • 81.5
 • 0
 • 1
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient shërbimi në zonën e Freskut, Tiranë me sipërfaqe 81.5 m2.

Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronës dhe ...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
SHITUR – Dyqan 86 m2, pranë Bulevardit “18 Shtatori”, Gjirokastër.
 • 86 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 86 m2 e ndodhur pranë Bulevardit “18 Shtatori”, në Gjirokastër. Njësia është e organizuar si hapësirë e pandarë që i jep mundësinë të përshtatet për çdo lloj aktiviteti. Prona ndodhet rreth 200 metra nga B...

Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Alba... View Map
Shitet njësi 71 m2
 • 71 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitjeNjësi me sipërfaqe 71 m2 dhe ndodhet në rrugëne ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe ( 8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit 3.7 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durr...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Njësi 68m2
 • 68 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje njësi me sip. 68 m2. Njësia ndodhet në rrugën e ‘Karafilave”. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe (8 kate me papafingo dhe një kat bodrum) në zonën e Plazhit. Prona ndodhet 3.7 km në juglindje të qendrës së...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 66 m2
 • 66 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 66 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra në...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
SHITUR – Njësi 69 m2, Rr. e Kavajës, M.Mame, Tiranë
 • 69 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje njësi (dyqan) me sipërfaqe 69 m2 dhe adresë në Rrugën e Kavajës, të “Ish Fabrika e Përpunimit të Drurit – Misto Mame”. Njësia ndodhet në katin përdhes të një godine 3-katëshe që ndodhet 270 metra larg “Universal Hospital T...

Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania View Map