Shitet njësi 605 m2, rruga Jakov Mile, Fier
  • 605 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Njësi 605 m2, në rrugën Jakov Mile në Fier. Prona ndodhet në katin e dytë nga toka e godinës së një pallati 11 katësh. Prona është e papërfunduar nga brenda dhe të jep mundësinë për ta përshtatur sipas kërkesave tuaja. Prona p...

Rruga Jakov Mile, Fier, Albania View Map
Shitet Ambjent Shërbimi 465 m2, Linzë
  • 465 m2
  • 0
  • 0
  • 0
375,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambjent tregëtar me sipërfaqe 465 m2 ndodhet buzë rrugës kryesore në zonën e Linzës, në Tiranë, 20 metra larg Bar “Fresku” dhe 4 km larg qendrës së Tiranës. Të dyja njësitë ndodhen në katin përdhe të ndërtesës dhe të pozi...

Linzë, Albania View Map