Shitet – Njësi me sipërfaqe 34 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 34 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 34 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësitë ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronave dh...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 42m2, Fier
 • 42 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 42 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit., në Fier. Prona pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit , si dhe 500 metra në ju...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 33.8 m2
 • 33.8 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 33.8 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra n...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shiten njësi me siperfaqe te ndryshme, Rr. “Zonja Çurre”, Tiranë
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me siperfaqe 52 m2, 46 m2, 23 m2 dhe 25 m2. Pronat ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tirane dhe në një distance rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Pronat kane lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe ...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map