Shitet njësi 276m2
  • 276 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 276 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet Njësi dhe Bodrum, 148 m2 secila, Pogradec
  • 148 m2 & 148 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një njësi dhe një bodrum të dyja pjesë e një godine të ndodhura në Pogradec. Njësia ka sip 148 m2, dhe bodrumi ka sip 148 m2 me një sipërfaqe totale prej 296 m2. Pronat ndodhen me adresë në Rrugën e Korçës, rreth 560 metra larg B...

Rruga Garik, Pogradec, Albania View Map