Shitet dyqan 14 m2, Lagja 13, Plazh, Durrës
  • 14 m2
  • 0
  • 0
  • 0
11,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi 14 m2 në Lagjen 13, Plazh, në qytetin e Durrësit. Prona është pjesë përbërëse e një ndërtese 9-katëshe në zonën e Plazhit. Ndodhet rreth 4 km në juglindje të qendrës së qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës s...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map