Shitet Apartament në rrugën Hajdar Demiri, Durrës, 147.5 m²
 • 147.5 m²
 • 3
 • 2
 • 0

Shitet apartament me  sipërfaqe 147.5 m². Apartamenti pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Prona ndodhet në pjesën veri-perëndimore të qytetit të Durrësit, rreth 1.8 km nga qëndra e qytetit. Apartamenti është i organizuar në: soxhorno + korridor + ...

Rr. Hajdar Demiri View Map
Shitur – Apartament 151 m2, në lagjen “16 Prilli”, Fier
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
45,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e parë banimi, (kati i tretë nga toka) të një godine banimi dhe shërbimi. Në anën lindore të pronës në distancë rreth 20 m ndodhet rruga kryesore “Ramiz Aranitasi&...

Fier, Albania View Map
 • 113.5 m2
 • 2
 • 2
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 113.5 m2. Apartamenti ndodhet në katin e shtatë të një pallati me shtatë kate mbi tokë në lagjen “18 Shtatori”, në qëndër te Gjirokastrës pranë stadiumit “Subi Bakiri”. Në anën veriore të pron...

Gjirokaster, Albania View Map
 • 106.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
28,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 106.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gji...

Korçë, Albania View Map
 • 97.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
26,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 97.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gjit...

Korçë, Albania View Map
Apartament 151 m2 në Rr.”Taulantia”, Durrës
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e nëntë të një pallati me nëntë kate mbi tokë dhe një kat nëntokë. Prona pozicionohet në pjesën perëndimore të qytetit të Durrësit, rreth 1 km nga qëndra e qytetit ...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
SHITUR: Apartament 67 m2, rruga e Spitalit, Vlorë
 • 67 m2
 • 1
 • 1
 • 0
19,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe 67 m2 në Vlore.

Vlorë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 150 m2 ne Rr. “Konferenca e Pezes”, Fier
 • 150 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe 150 m2 në Fier.

Fier, Albania View Map
SHITUR: Apartament 65.4 m2 ne Rr.”Konferenca e Pezes”, Fier
 • 65.4 m2
 • 1
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe65.4 m2 në Fier. Apartamenti është i përbërë nga një sallon me sipërfaqe të bollshme, një dhomë gjumi, 1 tualete dhe një ballkon. Ndodhet në katin e 9 të një pallati të ri 10 katësh në Rrugën “Konferenca e p...

Fier, Albania View Map
SHITUR: Apartament 54 m2, Lushnjë
 • 54 m2
 • 1
 • 1
 • 0
10,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 54 m2, në lagjen “L. Dhamo”, Lushnjë. Pallati ndodhet në një distancë rreth 450 metra nga qendra e qytetit të Lushnjës. Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues parafabrikat dhe ka orientim l...

Lushnjë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 55 m2, rruga “Qemal Stafa”, Tiranë
 • 55 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 55 m2 në rrugën “Qemal Stafa”, Tiranë.

Rruga Qemal Stafa, Tiranë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 67 m2, Rr. “Don Bosko”, Tiranë
 • 67 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament me sipërfaqe 67 m2, e ndodhur në Rr. “Don Bosko”, Tiranë.

Rruga Don Bosko, Tiranë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 2+1, 110 m2 pranë Rr. Komuna e Parisit, Tiranë
 • 110 m2
 • 2
 • 1
 • 0
51,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit apartament 2+1, me sipërfaqe 110 m2. Apartamenti ndodhet në katin e 11 të pallatit të ndodhur pranë Qendrës Kristal dhe Rr. Komuna e Parisit. Ambjenti është i përbërë nga një dhomë ndenje dhe gatimi, dy dhoma gj...

Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania View Map
SHITUR – Apartament 73 m2, Lagjja Granicë, Gjirokastër
 • 73 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve Sha, nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 73 m2 në lagjen Granicë të Gjirokastrës. Prona ndodhet në rrugën “Reshat Kokalari’’ Gjirokastër. Prona ndodhet në katin e shtatë të një godine me 7 kate. Apartamenti është 2+1 dhe është i ndarë në n...

Rruga Reshat Kokalari, Gjirokaster, Alba... View Map
SHITUR: Apartament 53.8 m2për shitje, Rr, “Veledin Kollozi”, Vlorë
 • 53.2 m2
 • 1
 • 1
 • 0
22,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 53.8 m2, në Rrugën “Veledin Kollozi”. Prona është e pozicionuar rreth 600 metra në jug të Xhamise së Madhe të Muradies (Qendra e qytetit). Prona ndodhet shumë pranë shkolles “Lef Sallata”. Apartamenti është...

Rruga Hajredin Haxhiraj, Vlorë, Albania View Map
 • 1
 • 2