• 113.5 m2
 • 2
 • 2
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 113.5 m2. Apartamenti ndodhet në katin e shtatë të një pallati me shtatë kate mbi tokë në lagjen “18 Shtatori”, në qëndër te Gjirokastrës pranë stadiumit “Subi Bakiri”. Në anën veriore të pron...

Gjirokaster, Albania View Map
 • 106.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
28,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 106.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gji...

Korçë, Albania View Map
 • 97.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
26,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 97.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gjit...

Korçë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 2+1, 110 m2 pranë Rr. Komuna e Parisit, Tiranë
 • 110 m2
 • 2
 • 1
 • 0
51,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit apartament 2+1, me sipërfaqe 110 m2. Apartamenti ndodhet në katin e 11 të pallatit të ndodhur pranë Qendrës Kristal dhe Rr. Komuna e Parisit. Ambjenti është i përbërë nga një dhomë ndenje dhe gatimi, dy dhoma gj...

Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania View Map
SHITUR – Apartament 115.2 m2, Rr. Mihal Grameno, Tiranë
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje apartament 115.2 m2, i ndodhur në katin e gjashtë të një pallati të ri në Rr. Mihal Grameno. Pallati ku ndodhet apartamenti ka një distancë 650 metra larg fillimit të Rrugës së Elbasanit. Apartamenti është i përbërë nga dy dhoma g...

Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania View Map
Shitet Apartament (Penthouse) 106 m 2 , Rr. “Floresha Myteveli”, Korçë
 • 106 m2
 • 2
 • 1
 • 0
39,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament (Penthouse) me sipërfaqe 106 m2 të ndodhur në rrugën “Floresha Myteveli”, Korçë.

Rruga Floresha Myteveli, Korçë, Albani... View Map