SHITUR: Apartament 54 m2, Lushnjë
 • 54 m2
 • 1
 • 1
 • 0
10,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 54 m2, në lagjen “L. Dhamo”, Lushnjë. Pallati ndodhet në një distancë rreth 450 metra nga qendra e qytetit të Lushnjës. Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues parafabrikat dhe ka orientim l...

Lushnjë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 55 m2, rruga “Qemal Stafa”, Tiranë
 • 55 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 55 m2 në rrugën “Qemal Stafa”, Tiranë.

Rruga Qemal Stafa, Tiranë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 53.8 m2për shitje, Rr, “Veledin Kollozi”, Vlorë
 • 53.2 m2
 • 1
 • 1
 • 0
22,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 53.8 m2, në Rrugën “Veledin Kollozi”. Prona është e pozicionuar rreth 600 metra në jug të Xhamise së Madhe të Muradies (Qendra e qytetit). Prona ndodhet shumë pranë shkolles “Lef Sallata”. Apartamenti është...

Rruga Hajredin Haxhiraj, Vlorë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 59 m2, Rr. “Isa Boletini” Vlorë.
 • 59 m2
 • 1
 • 1
 • 0
20,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit  apartament më sipërfaqe 59 m2, në Rrugën “Isa Boletini”, në Vlorë. Prona ndodhet përball shkollës Ismail Qemali. Apartamenti është në katin e 2 të pallatit 4 katësh. Ofrohet mundësi financimi nga A...

Rruga Mustafa Bello, Vlorë, Albania View Map