Shitur – Apartament 76 m2 në Golem, Kavajë
 • 76 m2
 • 1
 • 1
 • 0
23,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një apartament (1+1), me sip. 76 m2 i ndodhur në Golem, Kavajë. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një godinë 4 katëshe në një kompleks rezidencial. Apartamenti është i përbërë nga një dhomë dite dhe kuzhinë, dhomë gjumi, tual...

Bulevardi i Palmave, Golem, Albania View Map
SHITUR: Apartament 74 m2 në Plazh, Durrës
 • 73.5 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,500 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 74 m2, në rrugën “Pavarësia”, Plazh, Durrës. Prona ndodhet buzë rrugës kryesore të Plazhit rreth 6 km larg qendrës së qytetit të Durrësit dhe rreth 7.5 km në veri të zonës së Golemit. Ambjentet e brendshme t...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Apartament 65 m2, Plepa, Durrës
 • 65.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,000 

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament me siperfaqe 65.4 m2, e ndodhur prane Pistes “Iliria”.

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map