Shiten njësi me siperfaqe te ndryshme, Rr. “Zonja Çurre”, Tiranë
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me siperfaqe 52 m2, 46 m2, 23 m2 dhe 25 m2. Pronat ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tirane dhe në një distance rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Pronat kane lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe ...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map