Tokë Arë 18’800 m2, Çlirim, Fier
  • 18,800 m2
  • 0
  • 0
  • 0
60,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall 18’800 m2 në Çlirim, Fier. Toka është hapësirë e lirë. Ajo ndodhet 12 km larg qendrës së qytetit të Fierit dhe ka akses të drejtpërdrejtë me rrugën Fier – Seman. Prona është 1 km larg nga Fshati Seman. Ofrohet mundësi fina...

Clirim, Albania View Map