Shitur – Tokë dhe Ndërtese për shitje, buzë rrugës nacionale Lushnjë – Fier
  • Arë 13,630 m2 & Truall 1,755 m2 & Ndërtim 123 m2
  • 0
  • 0
  • 1
150,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje pronë të llojit “Arë” 13’630 m2, truall 1’755 m2 dhe ndërtim 123 m2, e cila ndodhet në juglindje të fshatit Gorre me një distancë prej 380 metra nga qendra e fshatit. Ajo ndodhet në anën perëndimore të rrugës nacionale Lushnj...

Gorre, Albania View Map