Shitet njësi 19 m2, Zonja Çurre, Tiranë
  • 18.7 m2
  • 0
  • 0
  • 0
22,400 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sip. 19 m2. Prona ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tiranë. Njësia ndodhet në një distancë rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Prona ka lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe nëpermjet saj me un...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map