Shitet Apartament në rrugën Hajdar Demiri, Durrës, 147.5 m²
 • 147.5 m²
 • 3
 • 2
 • 0

Shitet apartament me  sipërfaqe 147.5 m². Apartamenti pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Prona ndodhet në pjesën veri-perëndimore të qytetit të Durrësit, rreth 1.8 km nga qëndra e qytetit. Apartamenti është i organizuar në: soxhorno + korridor + ...

Rr. Hajdar Demiri View Map
 • 68.97 m2
 • 0
 • 1
 • 0
70,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 68.97 m2. Njësia ndodhet në katin përdhe të një godine 5 kate mbi tokë, rruga “Skënderbeu”, Sarandë. Prona pozicionohet në anën perëndimore të qytetit të Sarandës në largësi rreth 160 m në an...

Sarandë, Albania View Map
Shitet Truall 4,861 m2, në rrugë nacionale “Korçë-Maliq”
 • 4,861 m2
 • 0
 • 0
 • 0
120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Truall me sipërfaqe 4,861 m2, buzë rrugës nacionale “Korçë-Maliq”, 1.8 km në veri të Korçës. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushorë dhe ka një konfigurim drejtkëndorë. Trualli është i sistemuar, i niveluar, i mbushur m...

Korçë, Albania View Map
Shitet Truall 7,800 m2, në rrugën nacionale “Korçë-Maliq”
 • 7,800 m2
 • 0
 • 0
 • 0
195,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Truall me sipërfaqe 7,800 m2, buzë rrugës nacionale “Korçë-Maliq”, 1.8 km në veri të Korçës. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushorë dhe ka një konfigurim drejtkëndorë. Trualli  është i sistemuar, i niveluar, i mbushur...

Korçë, Albania View Map
Shitur – Apartament 151 m2, në lagjen “16 Prilli”, Fier
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
45,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e parë banimi, (kati i tretë nga toka) të një godine banimi dhe shërbimi. Në anën lindore të pronës në distancë rreth 20 m ndodhet rruga kryesore “Ramiz Aranitasi&...

Fier, Albania View Map
 • 113.5 m2
 • 2
 • 2
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 113.5 m2. Apartamenti ndodhet në katin e shtatë të një pallati me shtatë kate mbi tokë në lagjen “18 Shtatori”, në qëndër te Gjirokastrës pranë stadiumit “Subi Bakiri”. Në anën veriore të pron...

Gjirokaster, Albania View Map
 • 180 m2
 • 0
 • 0
 • 0
216,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 180 m2. Njësia ndodhet në katin e dytë, në ish-godinën e Fabrikës së Fermentimit, e cila është kthyer në qendër polifunksionale tregtare, administrative, etj (Flagship Center). Në anën veriore të pronës n...

Durrës, Albania View Map
 • 20 m2
 • 0
 • 0
 • 0
24,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me  sipërfaqe 20 m2. Njësia ndodhet në katin e dytë, në ish-godinën e Fabrikës së Fermentimit, e cila është kthyer në qendër polifunksionale tregtare, administrative, etj (Flagship Center). Në anën veriore të pronës n...

Durrës, Albania View Map
 • 106.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
28,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 106.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gji...

Korçë, Albania View Map
 • 97.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
26,000 

Shitet apartament me  sipërfaqe 97.4 m². Prona pozicionohet në katin e fundit të një pallati me shtatë kate mbi tokë. Ajo ndodhet në L.Bllokun e Sportit, rreth 200m nga Blv “Rilindasit”. Në shkallën ku pozicionohet prona ka tre apartamente në kat. Zona është e zhvilluar me të gjit...

Korçë, Albania View Map
Hotel me sipërfaqe Trualli 418 m2 dhe Ndërtesë 4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2
 • Truall 418 m2 & Ndërtesë 4 Katëshe + 1 Kat nëntokë 874.4 m2
 • 8
 • 8
 • 0
280,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 418 m2 dhe ndërtesë  4 katëshe + 1 kat nëntokë me sipërfaqe totale 874.4 m2 . Prona shtrihet në periferi të qytetit të Korçës, në zonën industriale të tij. Prona ndodhet në anën lindore të rrugës “Muzakajt...

Korçë, Albania View Map
Shitet Njësi Tregtare 134 m2, në Rr. Taulantia, Durrës
 • 134 m2
 • 0
 • 0
 • 0
195,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambient tregtar me sipërfaqe 134 m2. Njësia ndodhet në katin përdhe të një pallati 9-katësh. Prona ndodhet në adresën Rr. “Taulantia”, Pll. 9-katësh, njësia N-19, e cila ndodhet në pjesën Veri-Perëndimore të qëndrës së Durrësit,...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
Apartament 151 m2 në Rr.”Taulantia”, Durrës
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e nëntë të një pallati me nëntë kate mbi tokë dhe një kat nëntokë. Prona pozicionohet në pjesën perëndimore të qytetit të Durrësit, rreth 1 km nga qëndra e qytetit ...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
Shitet Truall 1,730 m2 dhe Ndërtesë 3 katëshe me sipërfaqe 465 m2 , në Rr. “Teodor Keko”, Tiranë
 • Truall 1,730 m2 & Ndërtesë 3 Katëshe 465 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,730 m2 . Prona ndodhet 110 m në jug të “Sheshit Shqiponja”, në rrugën “Teodor Keko” (Unaza e Re). .   Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni. Share On : TwitterFacebookLinked In

Tirana, Albania View Map
Shitet Njësi 590 m2, Diga e Liqenit, Tiranë
 • 590
 • 0
 • 0
 • 0
1,475,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 590 m2, në Digën e Liqenit, Tiranë. Njësia ndodhet në pjesën jugorete të qytetit të Tiranës, pozicionuar rreth 2.0 km nga qëndra, pranë Liqenit Artificial dhe në mes të Kopshtit Zoologjik dhe Botanik. Prona ndodhet pr...

Diga e Liqenit View Map