Shitet truall 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2, Kavajë
  • Truall 7,780 m2 & Ndërtesë 1,842.2 m2
  • 0
  • 0
  • 0
500,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një truall me sipërfaqe 7,780 m2 dhe ndërtesë 1,842 m2. Prona ndodhet në buzë të rrugës kombëtare Kavajë–Rrogozhinë. Brenda truallit janë 2 ndërtime të ish Fabrikës së Tullave. Prona ndodhet 2 km larg qendrës së qytetit të Kavajë...

Rruga Princat Topia, Kavajë, Albania View Map
Shitet Tokë Pemtore 7’600 m2, Petrelë, Tiranë
  • 7,600 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 7’600 m2, 980 metra në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunës Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme bujqësore dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë – Bërzhitë. Në ver...

Petrelë, Albania View Map