Shitet Truall 5’136 m2 dhe ndërtesë 1’042 m2, Delvine, Sarandë
 • Truall 5,136 m2 & Ndërtesë 1,042 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe ndërtesë në Delvinë. Trualli ka një sipërfaqe 5,136 m2, ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe 1,042 m2. Prona ka pasur përdorim si fabrikë e prodhimit të salcës, përpunimit të midhjes etj. Ndodhet 2 km nga qendra e Delvinës dhe ...

Delvinë District, Albania View Map
Shitet Pikë karburanti, buzë rrugës nacionale Tiranë-Elbasan.
 • Tokë Arë 5,000 m2 & Truall 1,330 m2 & Ndërtesë 150 m2
 • 1
 • 2
 • 1
325,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 5’000 m2, truall 1’330 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2 (Pikë Karburanti) me adresë Dobresh, Tiranë. Prona ndodhet në rrugën e vjetër nacionale Tiranë- Elbasan rreth 10 km larg qytetit të Tiranës. Mbi ...

Dobresh, Albania View Map
Shitet Truall 6’300 m2, Adë, Fier
 • 6,300 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë truall, në fshatin Ade të komunës Frakull të Fierit. Trualli ka një sipërfaqe 6’300 m2 dhe ndodhet në jug të stacionit të pompimit të Ujësjellësit të qytetit të Fierit dhe të rrugës nacionale Levan – Tepelenë. Ofrohet mund...

Adë, Fier View Map
SHITUR: Tokë 5’790 m2, Sauk, Tiranë
 • 5,790 m2
 • 0
 • 0
 • 0
460,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 5’790 m2 në Fshatin Sauk të Komunës Farkë. Prona është e pozicionuar 4 km larg qendrës së kryeqytetit dhe 700 metra larg nga Liqeni Artificial i Tiranës. Toka ndodhet 300 metra në veri të segmentit të Unazës së Mad...

Sauk 2, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 6’100 m2 në Surrel, Tiranë
 • 6,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Arë me sipërfaqe totale 6’100 m2. Në anën veriore të pronës ndodhet rruga nacionale Tiranë– Dajt, po në këtë drejtim rreth 1.2 km ndodhet zona e Lanabregasit. Në anën jugore të pronave ndodhet rruga nacionale Tiranë – Dajt, ...

Surrel, Albania View Map
Tokë Pyll 6’500 m2, Lanabregas, Tiranë
 • 6,500 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Tokë Pyll me sipërfaqe 6’500 m2 në Lanabregas, Komuna Dajt, Qarku Tiranë. Prona ndodhet rreth 8 km larg nga qendra e Tiranës, nga sheshi “Skënderbej”. Prona ndodhet 4.4 km nga restorant “Fresku” i njohur në zone. Si pikë referimi shërben Kolegji Privat “Independent” që ndod...

Lanabregas, Albania View Map