Shitet truall 926 m2 dhe njësi 2-katëshe buzë rrugës Tiranë – Fushë Krujë
 • Truall 926 m2 & Ndërtesë 516 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe totale 926 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 516 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate me sipërfaqe 258 m2 secili. Prona ndodhet në anë të rrugës kombëtare Tiranë-Fushë-Krujë dhe 3.3 km larg nga qendra e Fushë- Kru...

Larushk, Albania View Map
Shitet banesë private, truall 250 m2 dhe ndërtesë 70 m2, Patos, Fier
 • Arë 500 m2, & Truall 250 m2 & Ndërtesë 70 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje arë, truall dhe ndërtesë, në Patos-Fshat, Fier. Ara ka një sipërfaqe 500 m2 nga e cila trualli është 250 m2 dhe sipërfaqja e ndërtesës është 70 m2. Ndërtesa është shtëpi banimi. Prona ndodhet 5 km larg qendrës së qytetit të Patosit...

Ballsh, Albania View Map
Shitet njësi 605 m2, rruga Jakov Mile, Fier
 • 605 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Njësi 605 m2, në rrugën Jakov Mile në Fier. Prona ndodhet në katin e dytë nga toka e godinës së një pallati 11 katësh. Prona është e papërfunduar nga brenda dhe të jep mundësinë për ta përshtatur sipas kërkesave tuaja. Prona p...

Rruga Jakov Mile, Fier, Albania View Map
Shitet Ambjent Shërbimi 465 m2, Linzë
 • 465 m2
 • 0
 • 0
 • 0
375,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ambjent tregëtar me sipërfaqe 465 m2 ndodhet buzë rrugës kryesore në zonën e Linzës, në Tiranë, 20 metra larg Bar “Fresku” dhe 4 km larg qendrës së Tiranës. Të dyja njësitë ndodhen në katin përdhe të ndërtesës dhe të pozi...

Linzë, Albania View Map
Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë
 • 457 m2 & 520 m2
 • 0
 • 0
 • 0
47,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njëra me sip. 457 m2 dhe tjetra me sip. 520 m2. Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqezimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të autostradës Durrës – Kav...

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania View Map
Shitet Vilë + Truall pranë Digës së Liqenit të Farkës, Tiranë
 • 980 m2
 • 12
 • 8
 • 2

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 250m2, ndërtesë (vilë) 4 kate + bodrum me sipërfaqe 245m2 për kat dhe në vazhdim tokë are, me sipërfaqe 1,500 m2.

Liqeni i Farkës, Albania View Map