Shitet Vilë Banimi me sipërfaqe 2,400 m2 Truall dhe 392 m2 Ndërtesë , Lagja “Bishanake”, Fier
  • 2,400 m2 Truall dhe 196 m2 Ndertese
  • 8
  • 4
  • 2
270,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Vile Banimi me sipërfaqe truall 2,400 m2 dhe ndertese 196 m2 në Lagja “Bishanake”, Fier.

Fier, Albania View Map
Shitet tokë Pyll 29’500 m2, Surrel, Tiranë
  • 29,500 m2
  • 0
  • 0
  • 0
975,000 

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 29’500 m2. Toka është e shtrirë në faqen e një kodre në Surrel, në krahun e majtë të rrugës automobilistike që të çon në Fushën e Helikopterëve. Aksesi në pronë bëhet i mundur nëpërmjet rrugës “Alajd...

Rruga e Rexhekrit, Surrel, Albania View Map