Shitet Tokë Arë 3’180m2, Vashtemi, Korçë
 • 3,180 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 3’180 m2. Toka ndodhet në fshatin Vashtemi të rrethit të Korçës. Në anën veriore, rreth 500 m larg ndodhet rruga Drithas – Rëmbec. Në anën lindore, rreth 100 metra larg ndodhet Ish Reparti Ushtarak i Lokaci...

Vashtëmi, Albania View Map
Shitet Truall 3’174 m2, Patos, Fier
 • 3,174 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Truall 3,174 m2 në Patos, Fier. Prona është e rrethuar me një mur rrethues prej blloqesh betoni nga tre anë. Prona ndodhet 2.5 km larg qendrës së qytetit të Patosit, 350 metra larg nga kthesa e rrugës Fier – Berat, si dhe 250 metra larg ...

Patos, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’000 m2, Portëz, Fier
 • 3,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 3’000 m2, e cila ndodhet në akses të drejtpërdrejt me rrugën Naftëtarët, pjesë e aksit nacional Fier–Patos. Prona ndodhet në Komunën Portëz 1 km larg qendrës së tij. Ndodhet 2.4 km në jug-lindje t...

Portëz, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 3’093 m2, Picar, Tiranë
 • 3,093 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje 3 sipërfaqe toke me sipërfaqe totale 3’093 m2. Këto sipërfaqe toke ndodhen 850 metra nga autostrada Tiranë-Durrës, në kilometrin e 10-të saj, në zonen në Juglindore të City Park. Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pr...

Rruga Industriale, Albania View Map
Shitet Tokë Arë 2’600 m2, Gjokaj, Tiranë
 • 2,600 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 2’600 m2 më adresë Gjokaj Tiranë. Prona ka një largësi 425 metra nga qendra tregëtare City Park. Prona ka formë trapezi dhe dimensionet janë afërsisht 25 metra x 112 metra. Aksesi per në pronë realizohet në ane...

Gjokaj, Albania View Map