SHITUR: Apartament 54 m2, Lushnjë
 • 54 m2
 • 1
 • 1
 • 0
10,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 54 m2, në lagjen “L. Dhamo”, Lushnjë. Pallati ndodhet në një distancë rreth 450 metra nga qendra e qytetit të Lushnjës. Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një pallati ekzistues parafabrikat dhe ka orientim l...

Lushnjë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 55 m2, rruga “Qemal Stafa”, Tiranë
 • 55 m2
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 55 m2 në rrugën “Qemal Stafa”, Tiranë.

Rruga Qemal Stafa, Tiranë, Albania View Map
Shitet – Njësi me sipërfaqe 34 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 34 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me sipërfaqe 34 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësitë ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 2 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në lindje të pronave dh...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
Shitet garazh 30 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
 • 30 m2
 • 0
 • 0
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje garazh me sipërfaqe 30 m2 në Lagjen 13, Apollonia – Plazh, Durrës. Garazhi ndodhet në katin nëntokë të një pallati 10-katësh. Pallati ndodhet 90 metra larg nga rruga Durrës – Plazh dhe rreth 1.6 km larg nga qendra e Durrësit dhe Stacion...

Rruga Rrota e Kuqe, Durrës, Albania View Map
Shitet njësi 42m2, Fier
 • 42 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 42 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit., në Fier. Prona pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit , si dhe 500 metra në ju...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet njësi 33.8 m2
 • 33.8 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Njësi me sipërfaqe 33.8 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Njësia ndodhet në “Rrugën e Karafilave”. Prona ndodhet 3.66 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 1.88 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 144 metra n...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shiten njësi me siperfaqe te ndryshme, Rr. “Zonja Çurre”, Tiranë
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi me siperfaqe 52 m2, 46 m2, 23 m2 dhe 25 m2. Pronat ndodhet në një pallat të ri buzë rrugës “Zonja Çurre” Tirane dhe në një distance rreth 100 metra larg nga Tregu Elektrik. Pronat kane lidhje me rrugen “Mihal Grameno” dhe ...

Rruga Zonja Çurre, Tiranë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 53.8 m2për shitje, Rr, “Veledin Kollozi”, Vlorë
 • 53.2 m2
 • 1
 • 1
 • 0
22,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 53.8 m2, në Rrugën “Veledin Kollozi”. Prona është e pozicionuar rreth 600 metra në jug të Xhamise së Madhe të Muradies (Qendra e qytetit). Prona ndodhet shumë pranë shkolles “Lef Sallata”. Apartamenti është...

Rruga Hajredin Haxhiraj, Vlorë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 59 m2, Rr. “Isa Boletini” Vlorë.
 • 59 m2
 • 1
 • 1
 • 0
20,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit  apartament më sipërfaqe 59 m2, në Rrugën “Isa Boletini”, në Vlorë. Prona ndodhet përball shkollës Ismail Qemali. Apartamenti është në katin e 2 të pallatit 4 katësh. Ofrohet mundësi financimi nga A...

Rruga Mustafa Bello, Vlorë, Albania View Map