Shitet Vilë 3-katëshe, 225 m2, në lagjen “Dunavat” Gjirokastër
 • Truall 300 m 2 & Ndërtesë (Vilë 3 Katëshe) 225 m 2
 • 3
 • 1
 • 1
75,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe vilë në Lagjen “Dunavat” të qytetit të Gjirokastrës. Prona ndodhet shumë pranë Kalasë së Argjirosë dhe zonës turistike të qytetit. Është e përbërë nga një truall me sipërfaqe 300 m2 dhe ndërtesë (vilë) 3 ka...

Gjirokaster, Albania View Map
SHITUR: Truall dhe Ndërtesë 2 kate 300 m2, buzë rrugës së Teleferikut, Tiranë
 • 300 m2
 • 7
 • 3
 • 0
130,000 

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2. Objekti ka dy kate dhe sipërfaqja totale e ndërtimit është 300 m2. Ndodhet në rrugën “Shefqet Kuka” dhe rreth 600 metra në jugperëndim të Teleferikut të Tiranës “Dajti ...

Rruga Shefqet Kuka, Tiranë, Albania View Map
Shitet truall 202 m2 dhe shtëpi private 46 m2, në Lagjen “1 Maj”, Fier
 • Shtëpi Private 46.2 m2 & Truall 202 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje shtëpi private me sipërfaqe 46 m2 dhe truall 202 m2 në Lagjen “1 Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 245 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli...

Rr Jani Bakalli, Fier, Albania View Map
Shitur – Truall 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, Lagjja “Kastrioti”, Fier
 • Truall 200 m2 & Ndërtesë 63.4 m2
 • 2
 • 1
 • 1
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë 63 m2, në lagjen “Kastrioti”, Fier. Ndërtesa është 1-katëshe dhe është e përbërë nga një kuzhine, korridor, sallon, ballkon, tualet dhe dhomë gjumi. Prona ndodhet 900 metra në perëndim të q...

Rruga Llukan Toska, Fier, Albania View Map
SHITUR – Truall 202 m2 dhe Banesë në Rr. Ali Demi, Tiranë
 • Truall 202 m2 & Ndërtesë 22 m2
 • 1
 • 0
 • 0
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise e perbere nga Truall me sipërfaqe 202 m2 dhe Ndërtesë me sipërfaqe 22 m2 me adresë rruga ‘Ali Demi’ në Tiranë. Prona ndodhet pranë Fushës së Ali Demit, në një zonë me akses të dejtpërdrejt në rrugët kryesore t...

Rruga Has Mema, Tiranë, Albania View Map
Shitet njësi 276m2
 • 276 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje njësi shërbimi me sipërfaqe 276 m2 në lagjen Kryengritja e Fierit, në Fier. Pozicionohet në katin përdhes të një godine banimi 5 kate me 1 kat bodrum. Ndodhet 1.5 km në jugperëndim të qytetit të Fierit, si dhe 500 metra në jug të ...

Rruga Ramiz Arianitasi, Fier, Albania View Map
Shitet Njësi dhe Bodrum, 148 m2 secila, Pogradec
 • 148 m2 & 148 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një njësi dhe një bodrum të dyja pjesë e një godine të ndodhura në Pogradec. Njësia ka sip 148 m2, dhe bodrumi ka sip 148 m2 me një sipërfaqe totale prej 296 m2. Pronat ndodhen me adresë në Rrugën e Korçës, rreth 560 metra larg B...

Rruga Garik, Pogradec, Albania View Map
SHITUR – Apartament, Lagjja 15 Tetori, Fier
 • 249 m2
 • 3
 • 2
 • 1

Truall me sip. 249 m2, nga të cilat 249 m2 është ndërtesë (Kati përdhe i ndërtesës 2 katëshe) “Apartament” që ndodhet në Lagjen “15 Tetori”, Fier. Trualli dhe ndërtesa ndodhet rreth 1.3 km larg qendrës, në rrugën Kastriot Muco. Apartamenti është i përbërë nga tre dhoma gj...

Rruga Kastriot Muço, Fier, Albania View Map