Shitur – Apartament 151 m2, në lagjen “16 Prilli”, Fier
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
45,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e parë banimi, (kati i tretë nga toka) të një godine banimi dhe shërbimi. Në anën lindore të pronës në distancë rreth 20 m ndodhet rruga kryesore “Ramiz Aranitasi&...

Fier, Albania View Map
Apartament 151 m2 në Rr.”Taulantia”, Durrës
 • 151 m2
 • 3
 • 2
 • 0
120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me  sipërfaqe 151 m2. Apartamenti pozicionohet në katin e nëntë të një pallati me nëntë kate mbi tokë dhe një kat nëntokë. Prona pozicionohet në pjesën perëndimore të qytetit të Durrësit, rreth 1 km nga qëndra e qytetit ...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
Shitet truall 120 m2 dhe njësi 87 m2, Selitë, Tiranë
 • Truall 120 m2 & Ndërtesë 87 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 120 m2 dhe njësi me sipërfaqe 87 m2, në zonën e Selitës, Tiranë. Njësia prej 87 m2 është e përbërë nga një ambjent i hapur dhe një tualet. Prona ndodhet buzë rrugës “Gjin Gjergji”, 100 metra larg Universitetit ...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 174 m2, Selitë, Tiranë
 • 174 m2
 • 3
 • 2
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament 174 m2, tre dhoma dhe një kuzhinë e cila ndodhet në katin e dytë të një godine me 4 kate. Apartamenti gjendet në rrugën “Mentor Xhemali” dhe ndodhet në zonën e Selitës, Tiranë dhe 500 metra larg Qendrës Tregtare “Kristal...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map