Shitet Bar-Kafe 90 m2 dhe truall 1,176 m2, buzë rrugës kombëtare Tepelenë – Gjirokastër
 • Tokë Arë 1,176 m2 & Tokë Truall 90 m2 & Ndërtesë 90 m2
 • 0
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 1,176 m2, nga të cilat tokë truall mbi të me sipërfaqe 90 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 90 m2 në Shtepëz, Gjirokastër. Ndërtesa është një godinë 1-katëshe me funksion si bar-kafe. Prona pozicionohet buzë rrugë...

Shtëpëz, Gjirokaster View Map
Shitet truall 1,073 m2 dhe 2 ndërtesa 652 m2, Pezë Helmes, Tiranë
 • Truall 1,073 m2 & Ndërtesë 334 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 1,073 m2 dhe dy ndërtesa me sipërfaqe në total 652 m2, të cilat ndodhet në Pezë-Helmes, Tiranë. Prona ndodhet 100 metra në lindje të rrugës Tiranë-Kavajë nga Ndroqi. Mbi truallin ndodhen dy objekte nga dy kate secili, ...

Peze Helmes, Albania View Map
SHITUR – Pikë karburanti, Truall 1’272 m2 dhe Ndërtesë 1’026 m2
 • Truall 1,272 m2 & Ndërtesë 1,026 m2
 • 0
 • 1
 • 1
100,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te tipit te llojit pikë karburanti në fshatin Goranxi të Gjirokastrës. Prona ndodhet në anën perëndimore të autostradës Gjirokastër – Kakavijë  me akses të drejtpërdrejtë në të. Sipërfaqja e truallit ësh...

Goranxi, Albania View Map
Shitet Tokë Pemëtore 2’100m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 2,100 m2
 • 0
 • 0
 • 0
69,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Tokë Pemtore me sip. 2’100 m2, në Priskë të Madhe, Tiranë. Rreth 25 metra në lindje ndodhet rruga komunikuese Tiranë-Dajt. Në anën perëndimore të pronës rreth 1 km ndodhet fshati Surrel. Toka ndodhet në një zonë periferike të kryeqy...

Surrel, Albania View Map
SHITUR – Tokë Arë 1’250 m2, Priskë e Madhe, Tiranë
 • 1,250 m2
 • 0
 • 0
 • 0
40,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise te llojit Tokë Arë me sipërfaqe 1’250 m2, në adresën: Priskë e Madhe, Tiranë. Në anën veriore të pronës në distancë rreth 150 metra ndodhet Rr. Tiranë-Dajt. Në anën jugore të pronës në distancë rreth 1 Km ndod...

Lanabregas, Albania View Map