Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten 4 Toka arë, 24’416 m² në Bërzhitë, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja24416m2
  • Vendndodhja

Shiten katër toka të llojit arë me sipërfaqe totake 24’416 m².

Tokat ndodhen në kilometrin e gjashtë të rrugës nacionale Tiranë-Elbasan, përballë me kompleksin PalmaNova dhe rreth 13 km larg nga qëndra e qytetit të Tiranës. Prona është e sistemuar dhe e niveluar. Zona ku ndodhet prona ka karakter komercial. Prona ka akses të drejtëpërdrejtë në rrugën dytësore që lidhet më pas me atë nacionale Tiranë Elbasan.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X