Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Truall 13’500 m², Vishaj, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja13500m2
  • Vendndodhja

Shiten dy prona toka arë të kthyera në truall 8’500 m² dhe 5’000 m² të cilat janë bashkuar për të krijuar Ish Ndërmarrjen e Inerteve dhe të përpunimit të Betonit. Zona në të cilën ndodhet prona është 6.5 km në jug të Qendrës së Tiranës ose në të djathtë të rrugës nacionale (Tiranë-Elbasan). Pikë referimi për këto dy prona është Ura e Farkës e cila është 2.5 km larg në lindje të pronës.

 

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X