Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë Arë 3’180 m², Vashtemi, Korçë

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja3180m2
  • Vendndodhja

Shitet toke arë me sipërfaqe 3’180 m².

Toka ndodhet në fshatin Vashtemi të rrethit të Korçës. Në anën veriore, rreth 500 m larg ndodhet rruga Drithas - Rëmbec. Në anën lindore, rreth 100 metra larg ndodhet Ish Reparti Ushtarak. Prona ndodhet rreth 3 km në lindje rrugës nacionale Korçë- Pogradec. Toka shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe ka një konfigurim në formë katër këndore, me përmasa rreth 230m x 13.7 m. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht bujqësor.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X