Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë

  • QytetiKavajë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja977m2
  • Vendndodhja

Shiten dy sipërfaqe trualli në Kryemëdhenj, Kavajë njera me sip. 457 m² dhe tjetra me sip. 520 m². Tokat janë të vendosura rreth 4.4 km në jug-lindje të kryqëzimit të rrugëve Durrës – Tiranë dhe në anë të superstradës Durrës – Kavajë. Prona është e pozicionuar rreth 500 metra në lindje të vijës bregdetare, dhe rreth 40 metra në perëndim të autostradës Durrës-Kavajë. Dy pronat janë pa ndertime mbi to si dhe kufitare me njëra tjetrën.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X