Prona

Home > ABI Prona > Shtepi Private

Shitet Truall 202 m² & Banesë 46.2 m², Lagja 1 Maji, Fier

  • QytetiFier
  • Lloji i PronësShtepi Private
  • Sipërfaqja46m2
  • Vendndodhja

Shitet shtëpi private me sipërfaqe 46.2 m² dhe truall 202 m² në Lagjen “1Maj”, Fier. Prona shtrihet rreth 200 metra në verilindje të kryqëzimit të rrugës nacionale Lushnjë-Fier dhe nëpërmjet rrugës dytësore ka dalje në rrugën kryesore “Jani Bakalli”.

Prona pozicionohet në lindje të kishës ortodokse me distance 100 m dhe në veriperëndim të kishës katolike me distance 700 metra. Zona në të cilën ndodhet prona është kryesisht zonë banimi.

 

Për më shume informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X