Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi Tregtare në rrugën “Skendërbeu”, Sarandë, 68.97 m²

  • QytetiSarandë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja69m2
  • Vendndodhja

Shitet ambient tregtar me  sipërfaqe 68.97 m². Njësia ndodhet në katin përdhe të një godine 5 kate mbi tokë, rruga “Skënderbeu”, Sarandë. Prona pozicionohet në anën perëndimore të qytetit të Sarandës në largësi rreth 150 m në anën jugore të rrugës “Skenderbeu” dhe në largësi rreth 70 m në anën veriore të rrugës “Jonianët”. Njësia është e përbërë nga një ambient i vetëm dhe tualeti.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni

< Kthehu tek kërkimi juaj
X