Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shiten 4 Toka Arë 27’600 m² dhe ndërtesë 5,550 m² në Shtodhër, Kavajë

  • QytetiKavajë
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja5550m2
  • Vendndodhja

Shiten katër toka arë me sipërfaqe totale 27’600 m² dhe dy ndërtesa me leje ndërtimi me sipërfaqe totale prej 5,550 m².

Tokat ndodhen rreth 800 m larg nga qëndra e fshatit Shtodhër dhe rreth 1km nga rruga nacionale Kavajë-Rrogozhinë. Prona shtrihet në një terren të kombinuar fushor dhe kodrinor dhe ka një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht bujqësor dhe rezidencial.

Përbërja e pronës: 

1.Arë 6,000 m²
2.Arë 6,000 m²
3.Arë 4,995 m², ndërtesë 3,235 m²
Arë 10,605 m²,

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X