Prona

Home > ABI Prona > Hotel

SHITUR - Bar-Restorant-Hotel 4kat + Podrum në Unazë, Korçë

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësHotel
  • Sipërfaqja900m2
  • Vendndodhja

Shitet pronë Bar-Restorant-Hotel me Truall me sipërfaqe 418m² dhe ndërtesë me sipërfaqe njolle 188.6 m² ndodhur në Unazën e qytetit të Korçës. Prona ndodhet në një distance prej 80 m në veri të stacionit elektrik dhe në anën jug-perëndimore të saj ndodhet Universiteti “Kristal”. Ndërtesa është e përbërë nga 4 kate mbi tokë dhe një nëntokë.

Përbërja e pronës:

Kati përdhe 188.6 m²,

Kati i parë 188.6 m²,

Kati i dytë 188.6 m²

Kati i tretë 188.6 m²

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X