Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

ABI Bank në Asamblenë e Përgjithshme të Dhomës Amerikane të Tregtisë

Banka Amerikane e Investimeve dhe Dhoma Amerikane e Tregtisë gëzojnë një partneritet të frytshëm së bashku bazuar në misionin e njëjtë të promovimit të vlerave të përbashkëta shqiptare dhe amerikane.

Në kuadër të këtij bashkëpunimi të vazhdueshëm, ABI Bank mbështeti për të dytin vit organizimin e Asamblesë së Përgjithshme të Dhomës Amerikane të Tregtisë në Tiranë. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ministrja e Ekonomisë Znj. Milva Ikonomi, Ambasadori i SHBA-vë në Tiranë Z. Donald Lu, Kryetari i Bordit të Dhomës Amerikane Z. Mark Crawford, si dhe përfaqësues nga të gjithë anëtaret e Dhomës.

X