Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

Dita e Verës – ABI Bank në Elbasan

Mijëra qytetarë u mblodhën për të festuar Ditën e Verës në qytetin e Elbasanit. Bashkë me banorët e qytetit dhe shumë vizitorë të ardhur nga qytete të ndryshme të Shqipërisë, ishte dhe Banka Amerikane e Investimeve nëpërmjet stafit të degës së Elbasanit.

X