Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

8 Marsi në ABI - Letërsia e shkruar për gratë

Këtë 8 Mars zgjodhëm të ishim bashkë me Arlinda Dudaj, Diana Çuli, Enkel Demi dhe Blendi Salaj për të folur mbi letërsinë e shkruar nga gratë e burrat për gratë.

Shfletuam faqe të tëra librash e folëm për gra që ndryshuan historinë e Shqipërisë e jo vetëm. Folem për gra që na kanë frymëzuar e që i kanë dhënë ngjyra botës tonë si personazhe, apo autore librash. Folëm për burra që i kanë dashur e i duan gratë e u kanë dedikuar atyre disa nga krijimet më të bukura të letersisë shqiptare e botërore.

Falenderime për të ftuarit që ndanë me ne një pjesë të botës së tyre.

X